Regulament al spatiului pentru organizarea petrecerilor aniversare

PREAMBUL

Prezentul regulament („Regulamentul") stabileste regulile generale ce trebuie respectate de toate persoanele care participa la petreceri aniversare organizate in spatiile dedicate ale PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L. („Spatiul") precum si modul de organizare a petrecerii aniversare.

Petrecerile aniversare sunt organizate de catre PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.  (”PREMIER RESTAURANTS”), cu sediul în […], telefon . […]/ fax . […], număr de înregistrare la Registrul Comertului […], Cod Unic de Înregistrare . […], înscrisă în Registrul de evidentă a Protectiei datelor cu caracter personal sub nr. […], e-mail: […]

Spatiul este proprietate privata, iar accesul in interiorul acesteia se face doar in conditiile respectarii prezentului Regulament si a legislatiei aplicabile.

Prin intrarea in Spatiu, participantii accepta si se obliga sa respecte conditiile prezentului Regulament si a legislatiei aplicabile.

Art. 1 Organizarea petrecerii este conditionata de efectuarea unei rezervari prealabile.

Art. 2 Rezervarea se poate face accesand optiunea ”Familie” - ”Zile de nastere”, de pe prima pagina a site-ului www.mcdonalds.ro (”Site-ul”).

Art. 3 Adultul organizator intelege ca in timpul petrecerii aniversare angajatii PREMIER RESTAURANTS vor efectua fotografii, pe care le vor incarca ulterior, pe website-ul www.mcpoza.ro, in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare a website-ului www.mcpoza.ro, disponibile aici. Adultul organizator intelege ca PREMIER RESTAURANTS nu poate fi tinut raspunzator pentru distrugerea, pierderea, calitatea scazuta a fotografiilor efectuate de catre angajati in cadrul petrecerii aniversare.

Art. 4 In termen de 10 zile lucratoare de la organizarea petrecerii aniversare, adultul organizator va primi un e-mail din partea PREMIER RESTAURANTS care va contine un link catre website-ul www.mcpoza.ro. Fotografiile vor fi supuse conditiilor de utilizare a website-ului www.mcpoza.ro, disponibile aici.

Art. 5 Adultul organizator declara si recunoaste ca acorda PREMIER RESTAURANTS dreptul de a efectua fotografii in cadrul petrecerii aniversare si de a le incarca pe site-ul www.mcpoza.ro unde vor fi disponibile exclusiv adultului organizator, cu exceptia cazului in care acesta decide sa faca fotografiile accesibile tuturor utilizatorilor site-ului www.mcpoza.ro

Art. 6 Adultul organizator se obliga sa obtina, anterior datei petrecerii aniversare, acordul participantilor – in cazul in care acestia sunt majori la data efectuari rezervarii - ,respectiv a tuturor parintilor/tutorilor participantilor minori, cu privire la efectuarea de fotografii in cadrul petrecerii aniversare si uploadarea acestora pe site-ul www.mcpoza.ro. Adultul organizator intelege si recunoaste ca va fi singurul responsabil si ca va acoperi orice prejudiciu rezultand din incalcarea dreptului la imagine al participantilor si ca va apara PREMIER RESTAURANTS impotriva oricarei pretentii din partea oricarei terte parti in legatura cu realizarea fotografiilor, incarcarea acestora pe site-ul mcpoza.ro sau schimbarea caracterului acestora din privat in public.

Va multumim pentru intelegere!

PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.

x
Conform noilor reglementari GDPR ne-am actualizat Politica de Confidentialiate